خبر از https://www.news.ir
نیوز: ناهید لیان که سابقه فعالیت در رادیو و همچنین شبکه سوم سیما به عنوان مجری را دارد نیز کشف حجاب کرده است.
به گزارش رکنا، در بحبوحه مهاجرت و کشف حجاب سلبریتی های ایرانی اکنون خبر می رسد ناهید لیان که سابقه فعالیت در رادیو و همچنین شبکه سوم سیما به عنوان مجری را دارد نیز کشف حجاب کرده است. لیان بعد از قطع همکاری با صدا و سیما به خارج از کشور مهاجرت کرده و با مردی انگلیسی ازدواج کرد. از همان ابتدا وی پس از علنی کردن سکونت خود در لندن، تصاویری از خود و همسرش به نام رابرت را در شبکه های اجتماعی اش منتشر کرد.
ناهید لیان متول ۲۸ مرداد سال ۱۳۶۰ بوده و همانطور که گفته شد در صدا و سیما سابقه گویندگی و مجری گری دارد. در هفته های اخیر تصاویر بی حجاب و گاه نیمه برهنه او در شبکه های اجتماعی و به خصوص اینستاگرام جنجال آفرین شده است. وی در سال ۱۳۹۴ با مردی به نام رابرت آشنا شده و همان سال پس از ازدواج با وی به انگلیس نقل مکان کرده و در لندن ساکن شد.
خبرهای مرتبط:
لیان پس از اعلام رسمی ازدواجش با این مرد انگلیس در یک پست اینستاگرامی در این باره چنین نوشت: « تک تک روزهای قشنگی رو که باهم تا به امروز زندگی کردیم یادمه ، ما باهم (ما)شدیم ، ما باهم بزرگ شدیم ، ما باهم ساختیم ، ما باهم کاشتیم و برداشتیم ، ما زندگی برامون یعنی فقط ما ، یعنی خونواده ی خوشگلمون ، خونواده ای که آرامش و شادی ستون اصلیشه ، ما زندگی رو باهم فقط زندگی نمیکنیم ، ما از تک تک لحظه هاش لذت میبریم و این رمز خوشبختیمونه».
لینک منبع: کشف حجاب خانم مجری شبکه سه سیما + عکس های ناجور – نیوز
https://www.news.ir/181882/%DA%A9%D8%B4%D9%81-%D8%AD%D8%AC%D8%A7%D8%A8-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%85-%D9%85%D8%AC%D8%B1%DB%8C-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87-%D8%B3%D9%87-%D8%B3%DB%8C%D9%85%D8%A7-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D9%86%D8%A7%D8%AC/
0 دیدگاه